Selecteer een pagina

 

 

PROJECTEN

Bakker Natuursteen heeft in januari 2018 besloten om zich volledig te richten op het ontwerpen, leveren en monteren van natuurstenen gevels. Onze meerwaarde zit hem in onze bouwkundige kennis wat ons in staat stelt om gezamenlijk met de architect en aannemer reeds in een vroeg stadium de juiste keuzes te maken qua opbouw van de gevel. In combinatie met onze uitgebreide kennis van natuursteen wat waar dan ook ter wereld wordt gewonnen, maakt dat wij de ideale partner zijn voor ontwikkelaar, architect en aannemer als het aankomt op het realiseren van een project met natuurstenen gevels.

Om het gehele proces van groeve tot montage goed te managen zijn wij in 2018 ook gestart met een eigen productie in Portugal. Alle door ons ontworpen en te monteren gevels worden in eigen beheer geproduceerd, zodat deze voldoen aan ons kwaliteit systeem en we kunnen garanderen dat de productie ook op een duurzame wijze wordt uitgevoerd. We transporteren van overal te wereld de ruwe blokken natuursteen naar onze productie waar deze verwerkt worden tot de uiteindelijke gevelbekleding. Natuurlijk biedt Portugal ook vele prachtige natuursteen soorten zoals kalkstenen en granieten en deze worden dan ook veelvuldig toegepast op onze diverse projecten.

De montage van de gevels is natuurlijk ook een zeer belangrijk onderdeel. De juiste montage van de gevel maakt het project tot een succes en maakt dat de gevel een oneindige levensduur heeft. De montage wordt uitgevoerd door onze eigen montagebedrijf met zeer ervaren gevelstellers. Met onze eigen ontwerpafdeling, productie en montage hebben we voldoende capaciteit voor het leveren en monteren van circa 50.000m2 gevelbekleding per jaar.

Natuursteen werkzaamheden zoals het leveren en aanbrengen van vloeren voeren we alleen nog uit, indien het een substantieel project betreft of bij een gecombineerde opdracht van gevels en vloeren. Ook bieden we de mogelijkheid de vloerplaten en gevelpanelen alleen te leveren, deze wordt dan volledig geproduceerd in onze eigen productie.

Benieuwd naar de projecten die wij hebben gedaan? Bekijk hier ons portfolio! Voor een vrijblijvend advies kunt u altijd contact met ons opnemen.