composiet: white chill

|  03-06-2019

In de keukenwereld is Terrazzo en het ‘ouderwetse’ Granito weer helemaal terug van weggeweest! Vooral in de landelijke stijl keukens is dit een populair item als keukenblad.

Zoals misschien wel bekent hebben echte Terrazzo werkbladen enkele nadelige eigenschappen in het gebruik en is het materiaal zo zwaar dat het in deze tijd weinig toepasbaar meer is.
Wij zijn al een lange tijd op zoek naar een goed alternatief die de specifieke uitstraling van Terrazzo en Granito benaderd en daarnaast past bij de eisen die vandaag de dag aan een werkblad gesteld worden.

Deze steen hebben we nu gevonden!

De White Chill composiet is een mooie lichte composiet met de grove zwarte spikkels. Het is een Quartz composiet en dus niet gevoelig voor vlekken en daarnaast ook erg kras vast. De White Chill is verkrijgbaar in zowel een gepolijste als in de subtiele satin afwerking. De maximale plaatmaat van deze kleur composiet is 3070 x 1410 mm.

De kleur past erg mooi in een landelijke woonstijl, maar past ook als eyecatcher of speels detail in een trendy leefomgeving!

Wilt u meer informatie over deze steen of monsters aanvragen? Neem dan contact met ons op.