Station Hollands spoor den haag

|  27-12-2023 

Zoals in ons vorige nieuwitem reeds aangegeven zijn we niet enkel op nieuwbouw projecten werkzaam. In dit nieuwsitem aandacht voor een renovatieklus in Den Haag. In opdracht van Dura Vermeer hebben wij mee mogen werken aan de toegankelijkheid van de perrons bij Hollands Spoor Den Haag.

De ontvangsthal heeft een metamorfose ondergaan, met o.a. een nieuwe liftopbouw en de verdere toegankelijkheid naar de verschillende perrons. Voor Bakker Natuursteen hield dit in dat we diverse aanhelingen aan de bestaande natuursteen in de ontvangsthal hebben mogen maken.

Hiervoor hebben we moeten inventariseren en inmeten om tot een definitieve bestelling te komen voor wat betreft de wandaanhelingen. De wandafwerking bestaat feitelijk uit een opbouw van Rosa Porino panelen (afwisselend met gebrande en gepolijste afwerking) en zwart granieten biezen.

Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond. Dura Vermeer is zeer te spreken over onze inzet en flexibiliteit welke nodig zijn op een dergelijke bouwlocatie waar het treinverkeer en bezoekers niet of nauwelijks hinder mogen ondervinden van de werkzaamheden.

Meer weten of interesse? Neem contact met ons op!