hyde park hoofddorp

|  29-04-2022 

We hebben weer een nieuw project waar we jullie graag over informeren! Het betreft drie appartementsgebouwen in een groot complex in Hoofddorp genaamd; Hyde Park. Onderstaand leggen we per huis/gebouw uit wat onze taak zal zijn binnen dit project.

Huis 1

Het eenvoudigste deel van het project in Hoofddorp, maar niet de minste. Bij Huis 1 gaan we 45 m2 natuursteen gevelplint monteren. Het gaat hier om plinten gemaakt van Estremoz, een marmersoort uit Portugal met een gebouchardeerde afwerking. In september hopen we Huis 1 te kunnen opleveren.

Huis 4

De grootste van het stel met 1992 m2 aan natuursteen voor de gevels. In juli (week 27) gaan we starten met het monteren van het Muschelkalk. Het soort Muschelkalk wat we gaan gebruiken is 30 mm dik en heeft een gezandstraalde afwerking waardoor er een soort relief ontstaat.  Voor deze 1992 m2 natuursteen hebben we 75 montagedagen staan en zal begin november opgeleverd worden.

Huis 6

Niet het huis met de meeste vierkante meter aan natuursteen, maar wel de ingewikkeldste qua het formaat van de steen. Bij Huis 6 gaan we werken met stroken van 9 verschillende hoogtes en 3 verschillende breedtes. Deze stroken in verschillende vormen gaan we in wildverband monteren aan de gevels. 

We gebruiken voor dit gebouw een roze-achtige natuursteen; Rosa Travertin met een geborstelde afwerking. Het gaat om 990 m2 die we op HSB gaan monteren. De montage zal 70 dagen in beslag nemen en we hopen begin september klaar te zijn met dit deel van het Hyde Park.

We beginnen over twee weken al met de montage van het natuursteen van Huis 6 en zullen jullie via onze social media kanalen op de hoogte houden van dit enorm leuke project! Onderstaand hebben we een aantal mooie visuals die het eindresultaat alvast een beetje verklappen. We hebben bij elke visual vermeld welk huis er te zien is.

Meer weten of interesse? Neem contact met ons op!