Inrichting nieuwe hal

|  14-12-2020

Al een tijdje hebben we niks meer laten zien van ons nieuwbouw project; het nieuwe magazijn. Eind september is de hal door de aannemer opgeleverd en kon het inrichten beginnen.

Het inrichten van de nieuwe hal is een hele klus, honderden platen die allemaal verplaatst moeten worden vanuit het oude magazijn naar het nieuwe magazijn. De oude hal had te weinig opslag capaciteit, hierdoor konden we de platen niet gestructureerd ordenen en was het bijna onmogelijk de platen ter bezichtiging te laten zien.

De doelstelling van de nieuwe opslagplaats is daarom meer ruimte creëren voor de platen zodat de consument (klant van onze klant) de uitgekozen bladkleur bij ons in het geheel kan komen bekijken. 

We willen toegevoegde waarde bieden, een extra service voor onze dealers die hun klanten zo de mogelijkheid kunnen bieden de gehele plaat te zien waaruit het werkblad wordt gemaakt. Zo wordt elke twijfel over de kleur en/of structuur voorkomen.  

In 2021 zal de collectie  in alle productgroepen worden uitgebreid met mooie nieuwe kleuren. Een voorbeeld hiervan is de Beveldere kwartsiet. Een schitterende levendige plaat die nu al bij ons op voorraad staat. Benieuwd naar de plaat? Onderstaand hebben we een foto toegevoegd, maar het met eigen ogen komen bewonderen mag natuurlijk altijd. Maak voor het langskomen een afspraak, zo hebben we genoeg tijd voor u wanneer u komt kijken.