Onze nieuwe collectie!

|  30-04-2021 

2021 is al een tijdje begonnen en sinds begin april zijn onze catalogus en The Stonebox in een nieuw jasje gestoken! Er zijn een aantal kleuren uit de collectie gehaald, maar daarvoor zijn er een hele hoop nieuwe en verrassende kleuren bij gekomen.

Naast het vernieuwen van de collectie kleuren hebben we ook het hoofdstuk accessoires in de catalogus uitgebreid. Vanaf nu kunnen er naast spoelbakken en kranen ook twists (stopcontacten) meegeleverd worden! Onderstaand lichten we drie van de nieuwe composiet kleuren uit.

WHITE SWAN
Een gepolijste witte composiet met subtiele marmerlook. Deze kleur is een echte toevoeging in onze marmerlooks! De maximale plaatmaat van deze kleur is: 320×150 cm. Deze kleur is niet verkrijgbaar in 12 mm materiaal.

LUMINA MARQUINA
Een zwarte en donkere composiet met en gepolijste finish voor een stoer en toch chique uitstraling. De maximale plaatmaat van deze kleur is: 320×150 cm. Deze kleur is niet verkrijgbaar in 12 mm materiaal.

PIETRA GREY
Een grijsbruine marmerlook composiet! Deze bruin/grijze kleur is tijdloos en straalt elegantie uit. De maximale plaatmaat van deze kleur is: 320×150 cm. Deze kleur is niet verkrijgbaar in 12 mm materiaal.

Benieuwd naar alle nieuwe kleuren? De volledige nieuwe collectie staat per steensoort gesorteerd op onze collectiepagina. Meer informatie of vragen? Neem contact met ons op!