OVERHOEKS BLOK K

|  30-09-2020

Project Overhoeks in Amsterdam is al in volle gang! Het gebouw The Row is bijna klaar en in week 45 zullen we voor Bouwbedrijf Dura Vermeer Midden West beginnen met het installeren van het natuursteen voor Blok K (The Wing). 

Voor Blok K gaan we de bekleding doen van 980m² gevels. Een prachtig gebouw waar we zwart/grijs geaderd marmer aan de gevel gaan monteren. Voor dit project hebben we een aantal blokken natuursteen in Turkije gekocht en naar onze productie in Portugal getransporteerd. Van deze blokken zullen wij de gevelpanelen gaan produceren.

Naast het leveren en monteren van gevels voor Overhoeks Blok K, gaan we volgend jaar beginnen aan nog een gebouw in het project Overhoeks. Bij dit laatste blok zullen we niet alleen 3283 m² gevelbekleding leveren en monteren, maar ook 491 m² Travertin plaatseen op de vloeren. Wanneer we gaan starten met dit project zullen we hierover meer informatie geven.

Bekijk hieronder alvast een aantal visualisaties van hoe Overhoeks Blok K er uit gaat komen te zien! Daarnaast hebben we ook een foto van een blok natuursteen toegevoegd om zo een beeld te geven hoe de blokken uit de groeve komen.

Architect Blok K: Powerhouse-Company Rotterdam 

Meer weten? Interesse? Neem dan contact met ons op!