PROJECT OVERHOEKS AMSTERDAM A1 & A2

|  13-02-2020

Voor het project Overhoeks in Amsterdam mogen wij vier gebouwen voorzien van natuurstenen gevels. Hiervoor gaan wij twee gebouwen voor Bouwbedrijf De Nijs en twee gebouwen voor Bouwbedrijf Dura Vermeer realiseren. Met de twee gebouwen voor bouwbedrijf De Nijs gaan we dit jaar van start!

We beginnen met de bekleding van blok A2 (The Row, 1611 m²), hierbij zullen de gevels bekleed worden met Moleanos natuursteen.
Moleanos is afkomstig uit Alcobaça (Portugal) en is een beige steen met lichte adering en verspreide zwartbruine deeltjes. Blok A1 (The Grid, 2977 m²) zal de steen Jura Gelb als gevelbekleding krijgen, deze marmersoort wordt gewonnen in Duitsland en is net als de Moleanos beige van kleur.

Hieronder alvast een visualisatie van hoe de gebouwen eruit komen te zien. Op dit moment is dit blok A1 nog volop in engineering en met de montage van dit blok hopen wij direct na de bouwvak te starten. Met blok A2 gaan we al sneller beginnen, de platen voor dit stuk zijn al in Amsterdam en wij hopen in september 2020 het eindresultaat te kunnen laten zien!

Architect The Grid (blok A1): KCAP Architects&Planners
Architect The Row (blok A2): DP6 architectuurstudio

Meer weten? Interesse? Neem dan contact met ons op!