Rembrandt park amsterdam

|  27-06-2022 

Het Ringpark-gebouw in Amsterdam-West wordt volledig gerenoveerd en als Bakker Natuursteen mogen wij aan dit project meewerken. Het oude gebouw wordt bijna in zijn geheel gestript en opnieuw opgebouwd.

Aan verschillende fases van dit project mogen wij meewerken, van het verwijderen van de oude gevels tot het installeren van het deels bestaande als ook het nieuwe natuursteen. Na de renovatie zal het gebouw een nieuwe naam krijgen, namelijk Rembrandt Park.

Twee weken geleden zijn wij al begonnen aan dit project. We zijn gestart met het verwijderen van het Travertin op kolommen en enkele gevels. Over een paar weken zullen we de eerste kolommen opnieuw gaan bekleden. Dat wordt uitgevoerd met bestaande natuursteen welke reeds gedemonteerd is. Na de zomervakantie zullen wij verder gaan met de verschillende fases van het installeren en hiervoor gaan wij nieuw natuursteen gebruiken.

Deze nieuwe panelen importeren wij uit Italië waarnaar wij de bewerking van deze panelen in onze eigen fabriek in Portugal laten uitvoeren. Via onze social media kanalen houden we jullie op de hoogte van de voortgang in dit mooie project!

Meer weten of interesse? Neem contact met ons op!